uw partner

in veiligheid

Offerte aanvragen

24 december, 2019

2020

Wij willen op deze manier al onze klanten en bezoekers van deze website een goed en gezond 2020 toewensen en wij bedanken al onze klanten voor het vertrouwen dat zij hebben gesteld in FW-Techniek Inspecties BV.

Het afgelopen jaar is weer een heel druk jaar geweest door de nog steeds toenemende vraag naar scope 10 inspecties.

Soms is er wat verwarring wat de verzekering vraagt, in de meeste gevallen gaat het om een inspectie volgens NTA 8220 door een SCIOS scope 10 gecertificeerd bedrijf.

Dat houdt in dat de methode die is vastgelegd in de NTA 8220 moet worden gevolgd, inspecteren op brandrisico en minder op veiligheid voor mes en dier, levende have zoals de NEN 1010 zegt.

Nu kan iedereen deze methode volgen, maar als een bedrijf is gecertificeerd voor scope 10 betekent dit dat er door een certificerende instelling wordt gecontroleerd dat de inspectie correct wordt uitgevoerd, wordt gerapporteerd en door een gediplomeerde inspecteur.
Wij hebben de certificering door Bureau Veritas laten uitvoeren. Zowel voor ISO 9001, SCIOS en VCA*.

Wij zijn er trots op dat wij sinds 2018 zijn gecertificeerd en dat wij komend kwartaal weer 3 nieuwe inspecteurs gaan opleiden die worden toegevoegd bij ons team van 3 gecertificeerde inspecteurs.

Wij hopen op deze manier weer klaar te zijn voor het komende jaar en zullen er alles aan doen om de komende periode weer de kwaliteit en service te leveren die u van ons gewend bent!