uw partner

in veiligheid

Offerte aanvragen

NEN 3140, NTA 8220 volgens scope 10 inspectie van het Franciscus Gasthuis te Rotterdam (SFG)

Periodieke inspectie van de elektrische installaties in de niet medische ruimtes en patientenkamers. vanaf 2018 zijn wij weer ingeschakeld om de periodieke inspecties uit te voeren, nu onder scope 8 en scope 10. Tevens zullen wij de medische ruimtes klasse 0 en 1 controleren.
lees meer

NTA 8220, brandrisicoinspectie verzorgingstehuis volgens scope 10 van De Vloot, Maassluis

Bejaarden / verzorgingstehuis De Vloot in Maassluis. NTA 8220 / Scope 10 inspectie uitgevoerd in opdracht van Maasdelta. Ook hier is de verzekering de brandrisico-inspectie gaan eisen.
lees meer

NEN 3140 inspectie van gemalen, stuwen en sluizen van Hoogheemraadschap Delfland

Jaarlijks inspecteren wij voor het hoogheemraadschap een vijfde deel van het areaal aan gemalen, stuwen en overige kunstwerken, zoals waterberging, voor de waterhuishouding in het Westland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam. Wij doen dit op basis van de NEN 3140 en uiteraard is de NEN-EN-IEC 60204-1 de leidende norm.
lees meer

NEN 3140 inspectie Bruggen en sluizen voor RWS in Brabant

In 2016 hebben wij samen met Jansen-Venneboer (nu onderdeel van Spie) ca. 75 kunstwerken voor Rijkswaterstaat in Brabant geïnspecteerd op basis van de NEN 3140. Het ging om bruggen en sluizen in Noord-Brabant en Limburg.
lees meer

Opleverinspectie NEN 1010 en NEN 3140 van Ziggo Dome, Amsterdam

Opleverinspectie conform NEN 1010 en gedeeltelijke inbedrijfstelling van de verdelers in 2014 en 2015. In opdracht van TIB Beemster elektrotechniek uit Heerhugowaard. Verder hebben wij diverse periodieke inspecties uitgevoerd.
lees meer

Probleemoplossing elektromotoren van de Graniet losinstallatie tbv Maasvlakte 2

Voor Maasvlakte 2 is graniet uit Noorwegen gebruikt als harde zeewering. Dit wordt per schip aangevoerd en via een ontvangstsysteem gelost. FW-Techniek heeft metingen uitgevoerd aan de elektromotoren om het opgenomen vermogen gedurende het losproces te controleren.
lees meer

Thermografische inspectie tijdens de sea trial van het kraanschip de Oleg Strashnov

Thermografische metingen aan elektrische installatie, trafo’s en thrustermotoren. De motoren voor de aandrijving zijn 6,6 kV motoren, variërend van ruim 1 MW (boegschroeven) tot 5 MW (hoofdaandrijving). Verder hebben wij de hot spots van de dieselmotoren in kaart gebracht en de isolatie van de thermische olie-installatie gemeten.
lees meer

NEN 3140 inspectie studentenwoningen van De Key, Amsterdam

Voorafgaand aan een bouwkundige aanpassing zijn circa 30 studentenwoningen gecontroleerd volgens de NEN3140. Na het verhelpen van de gebreken wordt een herinspectie uitgevoerd, waarbij tevens wordt gekeken naar de toepassing van de automatische brandmeldinstallatie.
lees meer