uw partner

in veiligheid

Offerte aanvragen

Bloembollenbedrijf Ruiter-Wever, Andijk

Thermografische inspectie van alle panelen en machines In opdracht van Ateco.
lees meer

Oosterscheldekering

Beoordelingsinspectie aan de hand van NEN 3140 van de elektrische installatie in dieselhal A. In opdracht van Iv-Water.
lees meer

Veerhavens Den Helder/Texel

Inspectie van de elektrische installaties van de veerhavens in Den Helder en Texel. Visuele inspectie op NEN 3140 en beoordeling restlevensduur.
lees meer

Inrichting kantoor met datacenter, Amsterdam

In bedrijfstelling van een kantoorinstallatie met datacenter in een bestaande kantoortoren in Amsterdam. Installatie voor Datacenter volledig redundant. Voeding van de gehele installatie via roterende UPS. Als backup een NSA van 2,3 MW
lees meer

Erasmus Medisch Centrum, Rotterdam

Inspectie van 160 verdeelkasten in de faculteit volgens NEN 2767 voor het bepalen van de restlevensduur.
lees meer

Amsterdam CS tbv Noord-Zuidlijn.

Inspectie NEN1010 en inbedrijf stellen van de Jet-grout installatie van Smet-Keller. Onder het CS wordt fundering aangebracht door het bedrijf Smet-Keller. De energievoorziening bestaat uit 3 stuks generatoren die uiteraard veilig en volgens NEN1010 moeten worden aangesloten.
lees meer

Philips, Landelijk

Herprogrammering project, waarbij ca. 30.000 armaturen van een nieuw stuurprogramma moesten worden voorzien in de glastuinbouw.
lees meer

De Key, Amsterdam

Voorafgaand aan een bouwkundige aanpassing zijn circa 30 studentenwoningen gecontroleerd volgens de NEN3140. Na het verhelpen van de gebreken wordt een herinspectie uitgevoerd, waarbij tevens wordt gekeken naar de toepassing van de automatische brandmeldinstallatie.
lees meer